Voortenten

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 2. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 3. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 4. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 5. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 6. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 7. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 8. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 9. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voortenten zorgen voor voor extra leefruimte en verlengt het woongenot van de caravan. Omdat er zoveel verschillende voortenten op de markt zijn is het belangrijk dat u weet hoe u de voortenten wilt gaan gebruiken. Hieronder ziet u vijf verschillende soorten voortenten, zoals de zomervoortent,de reisvoortent, de 4-seizoenvoortenten en de wintertenten. U kunt zo nagaan welke voortenten het beste bij u reisdoel passen.

Zomervoortenten

Een zomervoortent is ideaal als u slechts een paar weken per jaar op een camping verblijft. De zomertent is gemaakt van katoen, gecombineerd met synthetische materialen. Katoen heeft als eigenschap dat het waterafstotend is en dat het behandeld is tegen rot, schimmel en krimp. Daarnaast zorgt katoen voor een goede ventilatie. Wanneer de wanden van de zomervoortent uitritsbaar zijn kan de tent ook gemakkelijk als luifel dienen.

Reisvoortenten

Een reisvoortent wordt vaak gebruikt als men maar een paar dagen op een plek verblijft. Een reistent biedt bescherming tegen wind en regen. Een reisvoortent is een simpele tent die gemakkelijk en snel op te zetten is. De reisvoortent is gemaakt van gecoat doek.

Seizoenvoortenten

Een seizoenvoortent is uitgevoerd in meer duurzame materialen. Er wordt vaak voor een seizoenstent gekozen als u vaak wat langer en vaker op vakantie gaat. Bijna alle seizoenvoortenten zijn gemaakt van synthetisch doek. De woonruimte van de seizoenvoortent is een stuk groter, en moderne seizoenvoortenten beschikken over uitritsbare wanden welke op diverse manieren in de voortenten kunnen worden geplaatst. Zo kunt u een eigen indeling kiezen voor uw tent.

4- Seizoenenvoortenten

Als u voorkeur uitgaat naar een vaste plek op de camping, dan past de 4-seizoenvoortent perfect bij u! Deze voortenten zijn bedoeld voor intensief en langdurig gebruik. Bij deze voortent is er vaak sprake van maatwerk, speciale frames met de zwaarste kwaliteit tentdoek, en afsluitbare deuren zorgen ervoor dat de voortent bestand is tegen allerlei verschillende weersinvloeden.

Wintervoortenten

Een wintervoortent wordt vaak gebruikt als bergruimte voor de skispullen. Een wintervoortent is te herkennen aan de schuin aflopende daklijn. Dit zorgt ervoor dat de sneeuw er gemakkelijk kan afschuiven. Het doek van de wintertent is wat zwaarder als andere tentdoeken. Het tentdoek is veelal uitgevoerd met synthetisch materiaal, en is aan de buiten en binnenkant gecoat. Een populaire Brand wintervoortent is de Brand Pamir. Dit is een robuuste, stabiele wintertent, gemaakt van dubbelzijdig gecoat PVC tentdoek.