Verzenden
Baxrecreatieshop.nl is dé online kampeer- en recreatiewinkel van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen, bieden wij ons assortiment uit onze 20.000 m² showroom aan. Naast het uitgebreide assortiment biedt Baxrecreatieshop.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 

Artikelen worden door DPD (tenzij anders vermeld) bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Wij rekenen € 5,95 aan verzendkosten voor bestellingen onder € 99,-. Bestellingen boven dit bedrag worden gratis verzonden.

Voor specifieke producten (zoals grote producten) wordt in een aantal gevallen een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht, in die gevallen wordt dit expliciet bij de productomschrijving vermeld of wordt u hier van per e-mail op de hoogte gebracht. In een aantal gevallen worden deze kosten separaat door de bezorger bij u geïnt en dus niet geïnt bij de betaling van de bestelling van de goederen.

Retourneren
Ook retourneren is bij Bax Totaalrecreatie geen probleem. Conform de wettelijke afspraken op het gebied van koop op afstand, kunt u uw producten binnen 14 dagen, ingaande de eerste dag na ontvangst van uw pakket, retourneren.

Lees hier meer over het retourneren van bestellingen.