Luifels

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met onze luifels kunt u de overkapte ruimte voor u caravan nog net wat extra vergroten. Hiermee kunt u lekker in de schaduw zitten maar toch genieten van een heerlijk briesje. De luifels kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan een voortent of aan de caravan. De luifels zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit waarvoor de stoffen speciaal geselecteerd zijn. Naast het formaat van u caravan is het natuurlijk van belang waarvoor u de luifel wilt gaan gebruiken. Zo bieden wij verschillende soorten luifels aan welke geschikt zijn voor verschillende weertypes.

Luifels bekijken

Wilt u graag ons enorme aanbod aan luifels eens uitgestald zien staan. Dan bent u van harte welkom in onze showroom van 20.000m² gelegen aan Loo 22 in Bergeijk. Hier kunt u tevens ook al onze andere producten bekijken welke mogelijk handig zijn voor uw kampeer trip. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze voortenten of deeltent. Mocht u op zondag langs willen komen houd dan altijd even in de gaten welke koop zondagen wij open zijn.

Luifels bestellen

Heeft u al een weloverwogen keuze kunnen maken tussen de verschillende luifels en bent u er al uit welke u gaat bestellen dan kan dit uiteraard heel gemakkelijk via een van onze webshops. Bij het bestellen van een van onze luifels kunt u rekenen op een snelle levering met een uitstekende service en zal deze gratis plaatsvinden. Mocht u nog verdere vragen hebben over een van onze luifels of over de levering kijk dan altijd eerst even bij onze veel gestelde vragen. Vaak helpen deze u al een eind de goede kant op. Mocht u er nog steeds niet uitkomen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen door middel van het sturen van een mailtje of door even telefonisch contact met ons op te nemen.