Een nieuwe trend die steeds populairder wordt is dat veel kampeerders naast de standaard voortent een deeltent kopen voor de kortere vakanties. Deeltenten zijn compacte voortenten die niet over de volledige breedte van de caravan gaan. Ook is de deeltent erg populair bij de bezitters van grotere caravans die een compacte deeltent meer dan genoeg vinden. Veel van deze tenten zijn ook te gebruiken aan een camper of kampeerauto. Deeltenten zijn onder te verdelen in drie categorieën namelijk; licht gewicht polyester deeltent, klassieke deeltent en aluminium boogstok deeltent. Hieronder vindt u een overzicht van de 3 verschillende soorten.

Licht gewicht polyester deeltent

De polyester deeltenten hebben als voordeel licht in gewicht, compact in pakvolume en snel drogend. Het nadeel van het polyester tentdoek is de relatief korte levensduur ten opzichte van deeltenten die uitgevoerd zijn met All-Season tentdoek van TenCate. Daarnaast zijn de licht gewicht polyester deeltenten minder stormvast door de relatief lichte constructie.

Klassieke deeltenten

De klassieke deel tenten hebben veel weg van de bestaande voortenten. Het doek wordt gemaakt van duurzame doekkwaliteiten. Deze hebben als voordeel dat ze ten opzichte van een normale voortenten compacter zijn om mee te nemen.

Aluminium boogstok deeltenten

Als u kiest voor duurzaamheid en kwaliteit, opzetgemak en stormvast, dan komt u bij de keuze van een deel tent zeker uit bij het merk Brand. Het opzetgemak van een deeltent wordt bepaald door de gebruikte constructie en de vormgeving van de deeltent.

Bax Totaalrecreatie

Een goede kwaliteit deel tent koopt u bij Bax Totaalreceatie. Bij Bax kunt u terecht voor de bekende merken. Unico, Isabella, Ventura, Brand, Dorema en StarCamp. Op zoek naar een caravan voortent, luifel, deeltent of voortentluifel? In onze showroom in Bergeijk hebben we een ruim assortiment voortenten en luifels staan, van de merken: Unico, Isabella, Ventura, Brand, Dorema en StarCamp. De goedkope voortenten, maar ook kwaliteits merken leveren wij tegen absolute bodemprijzen. Mocht u naar aanleiding van onze webwinkel nog vragen hebben of de tenten liever in het echt bekijken, dan raden we u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom. In onze grote showroom ziet u alle tenten, voortenten, deel tenten en luifels opgezet, wat het vergelijken een stuk eenvoudiger maakt. Indien u vragen heeft over de deel tenten, tenten, en luifels, kunt u altijd contact met ons opnemen.