(Extra) deurelement t.b.v. Brand voortent

Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
(Extra) recht deurelement voorwand t.b.v. Voortent Brand Atrium
235,00
(Extra) rond deurelement voorwand t.b.v. Voortent Brand Palazzo / Castello
235,00
(Extra) rond deurelement zijwand t.b.v. Voortent Brand Palazzo
235,00
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Merk
  • Brand
  Wand Materiaal
  • Ten Cate All Season
  Soort product
  • Voortent
  Levertijd Verwachte levertijd: 5 tot 7 werkdagen

  (Extra) deurelement t.b.v. Brand voortent

  Het standaard geleverde deurelement kan voor sommige Brand voortentmodellen vervangen worden door een alternatief. Ook kan men voor het voortentmodel Palazzo een extra rond deurelement aankopen voor in de zijwand. Doordat bij deze modellen gebruik gemaakt wordt van de unieke modulaire elemententechniek zijn alle elementen onderling verwisselbaar maar dus ook uitwisselbaar voor een alternatief element.

  Let op! Het betreft een extra element. Bij een bestelling van een deurelement vragen wij u om het type en de maat van uw voortent te vermelden. 

  (Extra) deurelement t.b.v. Brand voortent

  In plaats van het standaard ronde of recht oprolbare deurelement is bij verschillende Brand voortentmodellen een extra deurelement verkrijgbaar. Zo kunt u een voortent met een standaard recht oprolbaar deurelement uitvoeren met een ronde staldeur, of andersom. Doordat bij deze voortentmodellen gebruik wordt gemaakt van een modulaire elemententechniek, zijn alle voorelementen onderling verwisselbaar. Men kan het deurelement dus op verschillende posities plaatsen, maar ook uitwisselen voor een alternatief element.

  Rond deurelement

  Dit element is als accessoire leverbaar voor de modellen Palazzo en Castello. De ronde deur is voorzien van dubbele lopers waarbij de mogelijkheid bestaat om de deur in 1 beweging te openen (vervolgens zijwaards op te rollen) en te sluiten. Tevens kan hier een zogenaamd staldeureffect worden gerealiseerd door de deur half open te zetten. Handig als extra ventilatie tijdens warme dagen.

  Voor de Palazzo is er zelfs een extra rond deurelement voor de zijwand beschikbaar. 

  Recht deurelement

  Dit element leveren wij als accessoire bij het voortentmodel Riogrande. De recht oprolbare deur beschikt over 2 extra verticale ritsen waarbij de deur naar boven opgerold kan worden. Voordeel is een brede ingang, waar u geen ruimte verliest in de hoeken (zoals bij de ronde deur).

  Let op! Het betreft een extra element. Bij een bestelling van een deurelement vragen wij u om het type en de maat van uw voortent te vermelden.