Brand SHS Schroefloze Bevestiging

Vanaf 15,00

Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Brand SHS Bevestigingsogen (3 stuks)
28,80
Brand SHS Bevestigingsogen (5 stuks)
40,00
Brand SHS Hobby Profielrubber (3 stuks)
15,00
Brand SHS Extend (5 stuks)
27,20
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Merk
  • Brand
  Soort product
  • Onderdelen

  Brand SHS Schroefloze Bevestiging

  Wilt u uw nieuwe caravan graag in optimale staat houden, dat kan! Als uw caravan niet voorzien is van vaste tentogen, dan is het zonde om deze tentogen alsnog door de beplating van uw caravan te schroeven. Dit is gelukkig niet meer nodig wanneer u gebruik maakt van deze SHS-bevestigingsogen voor de Brand voortenten. Hiermee bevestigt u gemakkelijk de dakliggers van uw voortent en heeft u altijd de mogelijkheid om de liggers een beetje te hoger of lager - of naar links of naar rechts - te leggen als dit beter uit komt voor de voortent.

  U kunt deze Brand SHS schroefloze bevestigingen kopen in een set van 3 of 5 stuks. Mogelijk ook met andere profielrubbers of een adapterset, specifiek gemaakt voor een aantal caravans. Let op! Koop enkel originele schroefloze bevestiging voor de Brand voortenten, omdat deze voortenten een relatief dunne pees hebben voor de bevestiging van schroefloze bevestiging. 

  Brand SHS Schroefloze Bevestiging

  Door gebruik te maken van de SHS-bevestigingsogen is het niet meer nodig dat er tentogen op de caravan worden geschroefd. D.m.v. een klemmechanisme worden de SHS blokjes op de speciale pees bevestigd. Nastellen doet u simpelweg met een kruiskopschroevendraaier (niet meegeleverd). Koop enkel originele schroefloze bevestiging voor de Brand voortenten, omdat deze voortenten een relatief dunne pees hebben voor de bevestiging van schroefloze bevestiging. Voor permanent gebruik adviseren wij gebruik te maken van vaste montage van de tentogen.

  Brand SHS Hobby Profielrubber (3 stuks)

  Deze rubbers worden verkocht in een set van 3 stuks en dienen als vervanging van de standaard meegeleverde, vlakke SHS rubbers. Deze profielrubbers zijn speciaal ontwikkeld voor Hobby caravans vanaf modeljaar 2009, welke uitgevoerd zijn met een kunststof daklijst met een geïntrigeerde tentrail. Met deze aangepaste rubbers heeft het SHS-blokje een beter draagvlak op de daklijst en zorgt u in zijn geheel voor een solide bevestiging van de dakliggers. Kan ook gebruikt worden voor andere caravans met een kunststof daklijst. 

  Brand SHS Extend (5 stuks)

  Deze kunststof adapterset bestaat uit 5 verlengdelen die geplaatst kunnen worden in de standaard SHS-schroefloze bevestiging. Speciaal ontwikkeld voor de Knaus, Wilk en Tabbert caravans vanaf bouwjaar 2011 die voorzien zijn van de luxe wit gelakte tentlijst. Deze tentlijst staat schuin op de zij- en dakplaat en kan daardoor niet gebruik maken van alleen de SHS blokjes. Door deze adapters aan de SHS blokjes te klemmen kan het frame van de voortent toch gewoon correct en strak afgespannen worden op de zijwand van de caravan. Zonder beschadigingen aan de tentlijst.