Luifel

Een luifel wordt vaak gezien als uitbouw van uw caravan. Een luifel kan u net dat beetje extra ruimte geven wat u nodig heeft, daarnaast dient hij ook als overkapping.

Assortiment luifels

Bax Totaalrecreatie beschikt over een groot assortiment luifels van onder andere het topmerk Brand. Bij de aanschaf van een goede kwaliteit luifel speelt het formaat een belangrijke rol. Luifels moeten tenslotte goed aansluiten aan uw caravan. Naast het formaat van de luifels is het ook belangrijk om te weten hoe u gaat kamperen. Er zijn namelijk verschillende luifels verkrijgbaar die geschikt zijn voor verschillende kampeer manieren. U wilt natuurlijk wel een luifel aanschaffen die bij uw kampeervakantie past.

Het verschil zit hem vooral in het materiaal dat gebruikt is voor de zijwanden, het frame en de daken. Het is sterk aan te raden om er een te kopen in een lichte kleur, een donkere kleur trekt namelijk warmte aan en dat wilt u liever niet. De luifels van Brand zijn gemakkelijk en snel op te zetten. De luifels van Brand zijn voorzien van afritsbare zijwanden, getint raamfolie en dubbele tochtstroken. De dubbele tochtstroken voorkomen dat wind, regen en sneeuw van onder de caravan de luifel in komt. De luifels van Brand zijn gemakkelijk op te vouwen en op te bergen in de bijgeleverde tas.

Bax Totaalrecreatie

Naast Brand luifels vindt u bij Bax Totaalrecreatie ook luifels van de bekende merken; Doréma, Green Cover, Isabella, Starcamp en Unico. Een van de grootste kampeerwinkels in Nederland zit in het Noord-Brabantse Bergeijk. Bax Totaalrecreatie heeft een enorme showroom van maar liefst 20.000 m2. In onze grote showroom in Bergeijk kunt u de verschillende luifels op uw gemak bekijken en ervaren.

Naast de fysieke winkel in Bergeijk heeft Bax Totaalrecreatie ook een online webshop waar het volledige assortiment van Bax Totaalrecreatie te verkrijgen is. Heeft u vragen over de verschillende kampeerartikelen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.
U kunt er op vertrouwen dat u bij ons deskundig advies krijgt over de kampeerartikelen die het beste bij uw speciale wensen, uw reisdoel en de caravan passen. Vakkennis en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel!

Aanbiedingen

Voortent Brand Riogrande 240

De Brand Riogrande biedt veel ruimte en is leverbaar in twee dieptes.

Van € 1845,00
Nu € 1476,-

Voortent Brand Palazzo 240

De Palazzo 240 is een tent waar u in alle 4 seizoenen mee kunt gaan kamperen.

Van € 1880,00
Nu € 1504,-